HET NIEUWE JAAR MUZIKAAL GEOPEND"/>

HET NIEUWE JAAR MUZIKAAL GEOPEND

Traditioneel luiden we het nieuwe jaar muzikaal in. Sinds een paar jaar is daar een nieuwe traditie bij gekomen: het nieuwjaarsontbijt. Ook dit jaar viel dat weer goed in de smaak. In de aansluitende muzikale opening hebben we geproost op een mooi en muzikaal 2019.

986103rh.jpg

Graag wilden we dit jaar laten horen hoe de samenwerking binnen de showcombinatie Con Brio & DSS klinkt. Daarom heeft de combinatie diverse stukken uit het gezamenlijk repertoire gespeeld. Ook de opener van de nieuwe show hebben we laten horen. Het belooft een spannend geheel te worden, die show. Wordt vervolgd...

Natuurlijk hebben ook de majorettes hun kunnen laten zien. Op marsmuziek van de band, maar ook eigenzinnige shows op mechanische muziek. Erg leuk om te zien. Er waren solo-optredens van leerlingen en een gastmuzikant op basgitaar, die samen met onze jongste trompettiste een zelfgeschreven metal-nummer speelde. Onze eigen boerenblaaskapel Tussendoortje sloot het muzikale gedeelte af. 

Dit alles voor veel publiek - dank dat u er was en het waardeerde! De naborrel werd ook daardoor zeer gezellig.