Steun Con Brio

Om het lidmaatschap in principe voor iedereen mogelijk te maken willen we de contributie graag zo laag mogelijk houden. Een vereniging en showband, die op een hoger niveau wil musiceren, dient echter een uitgebreid goed instrumentarium te bezitten en veel inspanningen, tijd en geld te steken in de opleiding van de jeugd.  

Voordeel voor donateurs

 • Vanzelfsprekend proberen wij iets voor onze donateurs terug te doen.

 • We houden u op de hoogte van het wel en wee van onze vereniging door middel van onze donateurs-nieuwsbrief “Con Brio Heraut”, welke u 6 x per jaar van ons ontvangt.

 • Daarnaast hebben donateurs recht op korting of zelfs GRATIS toegang tot evenementen en activiteiten, die door ons worden georganiseerd.

Aanmelden als donateur

Zowel particulieren als bedrijven kunnen donateur worden van onze vereniging door:

 • Jaarlijks of éénmalig een bijdrage over te maken. 
  Neemt u hiervoor even contact op met één van de bestuursleden of stuur ons een e-mail.

 • Deel te nemen aan de “Support actie”, een initiatief van “De Grote Clubactie”. 

  • Vier keer per jaar wordt een bedrag van € 5,50 van uw bank- of girorekening afgeschreven. Hiervan gaat 80% als directe steun naar onze vereniging. 
   Met het resterende bedrag speelt u mee in de Support Actie loterij en maakt u kans op mooie prijzen, zoals bijvoorbeeld een auto, een cruise naar de Caribiën, een luxe stedentrip t.w.v. € 1000 of een geldprijs.

Als u ons wilt steunen met de “Support actie”, download dan de machtigingskaart, deze vindt u onderaan deze pagina.

Vult u de machtigingskaart in, voorzie deze van het nummer 230246 en stuur hem naar ons postadres, Kooikerstraat 113, 2408 SW Alphen aan den Rijn.