Tussendoortje in Rotterdam voor de Dirk Kuyt Foundation

Op 6 april heeft Tussendoortje voor de Dirk Kuyt Foundation hun deelnemers naar de start van de City Run Rotterdam gebracht. 150 deelnemers met een beperking die 4,2 kilometer gingen hardlopen!
Voor de start zat de sfeer en al goed in!

Diamanten bruiloft! daar hoort een serenade bij!

60 Jaar getrouwd, dat is een hele tijd. Als je zo lang samen lief en leed hebt gedeeld, en de bruidegom bovendien jarenlang tambour-maître van onze muziekvrienden DSS geweest is, dan breng je als showcombinatie natuurlijk een serenade. Het was een gezellige boel en even een beetje improviseren met opstellen. Maar toen hebben we het dak eraf geblazen. De oud-tambour-maître heeft zelf ook nog de grote stok ter hand genomen en twee nummers van zijn serenade zelf gedirigeerd. Natuurlijk kreeg ook hij applaus voor het vertonen van zijn kunsten. Het "Lang zullen ze leven" werd uitbundig meegezongen. Na een dronk op de gezondheid van het diamanten paar zat dit korte, maar erg leuke optreden er weer op. Proost!

DiamantenHuwelijk.jpg

HET NIEUWE JAAR MUZIKAAL GEOPEND

Traditioneel luiden we het nieuwe jaar muzikaal in. Sinds een paar jaar is daar een nieuwe traditie bij gekomen: het nieuwjaarsontbijt. Ook dit jaar viel dat weer goed in de smaak. In de aansluitende muzikale opening hebben we geproost op een mooi en muzikaal 2019.

986103rh.jpg

Graag wilden we dit jaar laten horen hoe de samenwerking binnen de showcombinatie Con Brio & DSS klinkt. Daarom heeft de combinatie diverse stukken uit het gezamenlijk repertoire gespeeld. Ook de opener van de nieuwe show hebben we laten horen. Het belooft een spannend geheel te worden, die show. Wordt vervolgd...

Natuurlijk hebben ook de majorettes hun kunnen laten zien. Op marsmuziek van de band, maar ook eigenzinnige shows op mechanische muziek. Erg leuk om te zien. Er waren solo-optredens van leerlingen en een gastmuzikant op basgitaar, die samen met onze jongste trompettiste een zelfgeschreven metal-nummer speelde. Onze eigen boerenblaaskapel Tussendoortje sloot het muzikale gedeelte af. 

Dit alles voor veel publiek - dank dat u er was en het waardeerde! De naborrel werd ook daardoor zeer gezellig.

Dat mijn lichtje branden mag

Tien november was dit jaar de dag, dat in Aarlanderveen de lichtjes brandden. Traditioneel start Sint Maarten met een lampionoptocht door het dorp. Een feestelijk gezicht, met alle lichtjes achter de muziek aan. Gelukkig werd het precies op tijd droog. Zo hebben DSS en Con Brio en alle snoepvragende kinderen met plezier hun rondje door het dorp gemaakt.

Sinterklaas' hulptroepen draaien warm

et is alweer november. Zoals ieder jaar is dat bij Con Brio al een paar weken te merken. De secretaresse van Sinterklaas noteert alweer afspraken voor huisbezoeken. Wilt u graag dat hij ook uw deur niet stilletjes voorbijgaat? Neem dan snel contact op en de secretaresse regelt het! Zij is bereikbaar:  per telefoon: 0172-475 654. per mail: sint-en-piet@drumenshowbandconbrio.nl
En natuurlijk heeft ook het pietenorkest een paar flinke repetities achter de rug. De gezelligheid spatte er weer van af. Onze muziekpieten tintelen van de voorpret! Dit jaar spelen ze onder meer in Nieuwerkerk aan den IJssel, Vught en Gouda.

Blog1.gif