STARTORKEST2.jpg

Startersorkest

Drum- en Showband Con Brio begint in september een startersorkest. Dit orkest bestaat uit beginnende blazers en tambours aangevuld met gevorderde blazers. Doel is om de, meestal jonge, muzikanten te leren samen muziek te maken en vooral om samen plezier te hebben in hun gemeenschappelijke hobby.


AANMELDEN

Er liggen nog steeds instrumenten te wachten op nieuwe leerlingen. Ook muzikanten met ervaring zijn van harte welkom. Heeft u interesse? Neemt u vrijblijvend contact op, tel.nr. 06-11306466 of kom op donderdagavond tussen 19:30 en 21:00 naar ons clubhuis, Paradijslaan 11 (1e verdieping van de Bonifaciusschool).

Taptoe Alphen 2019

Op zaterdag 14 september zal om 20:00 een speciale jubileum editie van de taptoe van Alphen aanvangen. Deze 30e editie heeft een speciaal thema met afwisselden top-korpsen uit de regio. Variƫrend van aanstormend jeugdtalend tot ervaren wereldkampioenen.

logo_links_web2.gif

Drum- en Showband Con Brio in Alphen aan den Rijn is opgericht in oktober 1955. Momenteel heeft deze bloeiende muziekvereniging leden in alle leeftijdsklassen.

Con Brio leidt haar leden op tot majoretten of tot muzikanten, die samen bezig zijn met muziek en show. Wij zijn te vinden in ons clubhuis op de Bonifaciusschool op Paradijslaan 11 te Alphen aan den Rijn.